Foto's per voorstelling

Het 70 jarig jubileum van ARTOHA is ten einde, we hebben met heel veel plezier het oeroude stuk De Jantjes mogen opvoeren.

 

Een heel jaar lang, direct na "Allo Allo" hebben we gerepeteerd voor dit prachtige stuk. Met zang, dans en toneel hebben we ons weer bijzonder mogen vermaken.

 

Het is een knaller geworden. De zaal in onze thuishaven, de Grote Haven, was 6 keer uitverkocht. Van ver en dichtbij kwamen de mensen kijken naar onze uitvoeringen. Uit alle reacties hebben we begrepen dat u, ons publiek, het bijzonder naar uw zin heeft gehad.

 Allo Allo

Dit is toch wel een gedurfd stuk wat met een humoristische manier terugblikt naar de manier van leven tijdens de Holocaust.

Van het leven van een simpele, wat ranzige, caféhouder: René Artois.

Wie zich eigenlijk bezig houd om van vele walletjes te eten, zolang hij er maar goed uitkomt.

 

Het hele Duitse hoofdbestuur, zoals bekend van de serie, is hier in beeld. Tevens het gehele Franse verzet is van de partij.

Dit allemaal neergezet met een geheel eigen visie van onze regisseuse Carla de Goeij. Want tegen zo'n bekende serie opboksen kan bijna niet, maar het is haar toch gelukt. Lezing over Toneel

Een humoristische lezing over het amateurtoneel. Door het uitbeelden van heel bekende dingen, neemt Artoha de amateurtoneel sport op de hak. - 2017Arsenicum en Oude Kant

De zusters Brewster verbergen een onaangenaam geheim in hun kelder. Een serieus stuk, wat met enkele vleugen van humor heel goed uit de doeken is gekomen bij Artoha. - 2017Een vroege levensavond

Een jonge dame komt er achter dat ze borstkanker heeft, dan kan je toch wel op de steun rekenen van je liefhebbende man?

 

Helaas gebeurt het tegenovergestelde in deze confronterende  maar erg mooi gespeelde eenakter - 2016Passionele Obsessie

Hoe is het mogelijk dat er in 2 appartementen naast elkaar zoveel drama en ellende plaats kan vinden als het de liefde betreft.

 

Een goede buur is duidelijk niet altijd beter dan een verre vriend - 2016Blom maakt het Bont

Onze Blom heeft zicht weer eens in de nesten gewerkt, dit komische stuk werd door Artoha opgevoerd met daarin een zelfs levensechte paspop. -2015De Spooktrein

Wat bekend staat als een plaatselijk verschijnsel, blijkt toch achteraf een samenzwering van een criminele partij te zijn. 

 

En daar komt iedereen achter s'nacht op het treinstation. -2014Familie Groengazon

Meneer Balgehak beland in een hele benauwde situatie, als hij in een huis van een opstandig echtpaar terecht komt. Deze eenakter is als een knal neergezet. - 2014Bella Italia

Een camping kan vele valkuilen hebben. Maar in dit stuk laten vier hele verschillende koppels zien, dat je niet veel nodig hebt om je vakantie in de soep te laten lopen. - 2014Tel uit je Winst

2 miljoen 755 duizend. Je zal het per ongeluk maar in je koffer hebben. En tja, wat er dan allemaal voor hysterische taferelen ontstaan om het om te wisselen met je eigen koffer. 

-2013